söndag 28 oktober 2012

EN VÄLBEHÖVD LITEN PAUS..





Visst nämnde jag något om helgens dessert?
Creme brulee med hallonsorbet och kanderade physalis.



Hej sköna söndag!



Hoppas ni alla haft en riktigt fin helg. Vi har haft underbara vänner på besök under helgen vilket också fick mig att släppa jobbet för första gången på länge. Lägga det helt åt sidan och bara njuta av sällskapet, skratta tills magen fullkomligt värker, samtala om allt från världsnyheter och skvaller till livets goda.
Vänner alltså, vad skulle man göra utan dem?






Kvällens varmrätt blev grillad lamm entrecot med sötpotatisgratäng, marinerat sparris, rödbetssallad och chilibea.









Och detaljerna från desserten. Receptet bjuder jag på imorgon.









Och vad kommer gästerna med om inte en flaska champagne - med mitt namn skrivet på ;)
Flaskan är klädd i någon form av "läder" vilket även håller flaskan kyld lite längre.



KRAM

4 kommentarer:

  1. Ser ut som en härlig helg :-) Vi har haft en helg mer på halvfart, med förkylning, halvhängigt och nu ett krypande ryggskott :-(

    SvaraRadera
  2. Vad kul med besök och vad härligt att skratta så magen värker! vilken fint komponerad middag!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  3. Vilken brakmiddag och efterrätten mums :) stor kram Diana

    SvaraRadera