onsdag 14 mars 2012

VARDAGSLYX EN HELT VANLIG TISDAG!
Jepp jag sitter i en solstol utomhus på centralbadets terass och njuter av deras ljusbad. Det är kanske världens första artificella utesol.
Centralbadets Ljusbad bygger på en speciell solsimulator som följer solens hela
spektrum och ger både ljus och skön värme. 

Detta form av ljus vidgar blodkärlen, stimulerar blodcirkulationen och minskar stelhet, muskelvärk, ledbesvär samt ökar ämnesomsättningen.


Tjiingeliiing!

Brukar ni unna er egentid och lite vardagslyx? 
Enligt mig är det så viktigt att ibland bara bryta vardagslivet och göra något utöver det vanliga, något extra lyxigt och njutbart. Det behöver inte vara så märkvärdigt utan räcker gott med en något lyxigare middag hemma, picknick en varm tisdagskväll i juni vid vattnet med god mat och dryck, restaurangbesök, spabesök eller en kväll i bowlinghallen. Sådant som vi småbarnföräldrar inte gör så ofta tillsammans på en helt vanlig vardag.

Jag och D unnade oss en eftermiddag/kväll på centralbadet igår. Träning, god mat, ett glas bubbel i ljusbadet, varma och kalla bad, bastu och en avkopplande stund i relaxstolarna.

 Middag i EKOBAREN!
Skagentoast med handskalade räkor, algrom, dill, pepparot, citron och surdegsbröd. Gott & Fräscht!

EKOBAREN serverar endast ekologiskt mat, dryck och RAW-Food. 


Centralbadets vackra bassäng som är K-märkt.Njut av dagen!


Vi ses!

KRAM

2 kommentarer:

 1. Hej vännen.. ni är så mysiga.. ni tar verkligen hand om vanandra och unnar er vardagslyx! Helt underbart! Önskar vi också kunde göra sånna saker! Ta hand om er... Kramis Cissi

  SvaraRadera
 2. Men det kan ni ju Cissi. Barnvakt brukar ju inte vara några problem alternativt att utnyttja tiden när barnen sover :)  Läs inte längre nu Fredrik ;)  Cissi - överraska honom :)

  Just Do It!

  Kram

  SvaraRadera