måndag 5 mars 2012

KÖKSFÖRVARING
Gudomlig köksförvaring som ger plats åt mer än bara husgeråd. 


Godmorgon måndag!

För ett par år sedan hade vi ett vitrinskåp och ett par vinställ i ek på denna väggyta. De massiva ekmöblerna kändes stora och maffiga, upplevdes ta mycket plats och gav alldeles för lite förvaringsmöjligheter.
Bristen på köksförvaring och Davids önskan om en vinkyl resulterade i den här lösningen från Ikea, 30 cm djupa skåp som täcker större delen av väggen med en inbyggd vinkyl på sidan nedtill. 

Trots att förvaringslöningen tar upp mer väggyta än vad ekmöblerna gjorde så upplevs rummet ändå större än tidigare och förvaringsmöjligheterna är fantastiska!


Önskar er en fin måndag!


KRAM

4 kommentarer:

 1. Men vad bra!! Gillade vinkylen extra mycket, vilket smart sätt! Förvaring kan man aldrig få för mycket av... kanske har man för mycket saker?!? Vi är i alla fall i ständigt behov av; just förvaring.

  Min häslovecka som gick såg ut såhär:
  Måndag- spinning. Wow, det var så roligt!
  Tis - promenad
  Ons - Promenad
  Tors-Promenad
  Fre- promenad
  Lör-längdskidor 13km
  Sön längdskidor 7 km

  Maten: Ätit gott och nyttigt mat men! sötsuget... GAhhhhh alldeles för mycket. Har verkligen inte kunnat avstå.

  Sömnen: Ok, fram till lör då Nellie blev sjuk...
  Balans i livet med familj vänner och allt annat som hör till: Jobbar på det! Tillsammans med min sambo försöker vi hitta nån form av "schema" för hur man skall få tid till allt man vill och så lite till... Men hur gör man??

  SvaraRadera
 2. Hej o tack för små ord hos mig! Vilken myshärlig blogg du har, härligt att läsa. Och de där bullarna alltså.... kram Milla

  SvaraRadera
 3. Tack för fina kommentarer, blir alltid lika glad :)

  Johanna - Ett schema låter som en bra idé, vi har gjort det under perioder då vi haft svårt att få ihop vardagen. Det låter kanske löjligt men vi hade ett litet "söndagsmöte" där vi noggrant planerade veckan med allt från dagislämningar, storhandling, matlagning, träning, tvättider, middagar med vänner, barnens aktiviteter, renoveringar mm. Detta gjorde oss otroligt effektiva och det dök aldrig upp frågetecken om vem som skulle laga middag eller vad vi skulle äta, allt fanns planerat i minsta detalj. Dock är det kanske inte hållbart i längden men under en begränsad tid passade det oss utmärkt!
  När man får barn blir både ens egentid och gemensam kvalitétstid begränsad, man måste prioritera annorlunda. Jag försöker välja det jag anser jag har mest behov av och det som ger mig energi och livskvalité.

  Kram

  SvaraRadera