söndag 12 februari 2012

EN SMAKUPPLEVELSE :)




Oxfilépasta i pepparsås avsmakad med en skvätt cognac.


Godmorgon!

Igår kväll lagade vi en grym oxfilépasta. Bästa någonsin!
För mig är råvarorna det viktigaste när man lagar mat, desto bättre råvaror ju godare resultat.

Vi handlar oftast på Ica Maxi och de har en riktigt bra delikatessdisk. Jag gillar Stormarknader, de har det mesta man söker samlat under samma tak. Igår fick till och med en ny dammsugare följa med hem.






Delikatessdisken på Ica Maxi, tyvärr fotat med en mindre bra mobilkamera.






Nya pastatallrikar i samma serie som vårt vardagsporslin. Jade från Rozenthal, du hittar dem HÄR.


Oxfilepasta!

- Paprika
- Gul lök
- Grädde
- Basilika
- Rosépepar, svartpeppar & grönpeppar
- Vitlök
- Oxbuljong
- Cognac

-  God pasta
- Ruccola
- Riven parmesan av god kvalité















Färsk oxfilé!






Parmesam lagrad i 36 månader.












En ny bubbel favorit - MIONETTO, Prosecco D.o.c. Treviso!
Torr, fruktig och frisk - den kom till Sverige i slutet av sommaren 2011 och har nu blivit en stor favorit. Finns som beställningsvara på systemet.



Nu ska vi ge oss ut i det härliga vädret sen har tjejerna en playdate och ikväll kommer en fin vän på middag till oss.

Njut av dagen!


KRAM





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar